Groen & Infra

Een grote groep Wedeka medewerkers werkt in de buitenlucht. Vooral zij zijn het gezicht van Wedeka, omdat ze door iedereen gezien worden.

Deze buitenmedewerkers werken veelal in de groenvoorziening. Ze onderhouden plantsoenen voor gemeenten, bedrijven en particulieren. Ook onderhouden ze begraafplaatsen, sportvelden en recreatieparken. Ze bedienen de bruggen en sluizen in onze regio en in de winter zijn ze druk met gladheidsbestrijding, sneeuwruimen en snoeiwerkzaamheden.

Ruim 200 groenmedewerkers zijn gedetacheerd in de gemeenten Midden-Groningen, Veendam en Stadskanaal en voeren daar uiteenlopende groenwerkzaamheden uit.


Bruggen

Minder bekend is dat wij vele (hard)houten voetgangers-, fietsbruggen en (vis)steigers in ons werkgebied gemaakt hebben. Ook ver buiten ons werkgebied worden oevers met elkaar verbonden door bruggen die (prefab) gemaakt zijn bij Wedeka. Indien gewenst kunnen wij deze bruggen en steigers fabriceren van gecertificeerd hout. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze vestiging Groen & Infra Ter Apel, telefoonnummer : 0599 58 19 36 of kijk op 'www.wedekabruggen.nl'.

Naast bruggen en steigers plaatst Wedeka ook (hard)houten damwanden en walbeschoeiingen en kunnen er op maat gemaakte banken, bloembakken, etc. gemaakt worden.

Onder onze opdrachtgevers bevinden zich meest aannemers, gemeenten, waterschappen en provincies. Maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Door onze werkwijze zijn wij in staat vrijwel elke houten brug of steiger (prefab) op maat te maken en te plaatsen.

 

Kijk ook op: www.wedekabruggen.nl