Samenwerken met Wedeka

Wedeka Bedrijven is het Sociale Werkvoorzieningsbedrijf van de gemeenten Stadskanaal, Veendam, Westerwolde, Midden Groningen en Borger-Odoorn. In opdracht van bedrijven, instellingen maar ook particulieren, wordt er door onze medewerkers een grote verscheidenheid aan werkzaamheden uitgevoerd. Daarnaast zijn wij sterk in het begeleiden van mensen naar een reguliere arbeidsplek in onze maatschappij. Wij doen dit door bemiddeling, training, cursussen en opleidingen.

Wedeka werkt in de regio samen met gemeenten, bedrijven, MBO instellingen (ROC en AOC), het Voortgezet Speciaal Onderwijs en Praktijkonderwijs.

In de arbeidsmarktregio Groningen is Wedeka één van de partners van Werk in Zicht en betrokken bij de pilots praktijkleren. Werk in Zicht is het samenwerkingsverband van gemeenten, UWV en SW-bedrijven in Groningen en Noord-Drenthe: www.werkinzicht.nl

Samen met de Hanzehogeschool werkt Wedeka aan het project ‘Kunde van Begeleiden’. Het onderzoeksproject wordt uitgevoerd bij de vestigingen van Kringloop en Milieu.

‘Wedeka werkt met de WERK-portal’. Met SBCM en het GAK instituut heeft Wedeka meegewerkt aan de ontwikkeling van de WERK-portal. www.werk-portal.nl

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.